Les ACTIVITATS DIRIGIDES són sessions d’activitat física guiades per un/a tècnic/a i acompanyades de música en la majoria de casos, que es poden classificar segons les capacitats físiques bàsiques (força, càrdio, flexibilitat, metabòlic) o el tipus i característiques d’entrenament (mou-te, respira, aigua, raqueta). Cada activitat és defineix a partir d’un % de treball de les capacitats físiques bàsiques.

Cardio
Posa en moviment tot el cos durant un cert període de temps per perdre calories.

Força
Aixecar, empènyer o estirar pesos de tot tipus et farà millorar la capacitat de generar tensió als músculs.​

Flexibilitat
Flexibilitzar tots els músculs i articulacions és essencial per millorar la postura i no patir dolors.

Metabòlic
El treball per intervals d’alta intensitat multiplica els efectes de la eliminació de la grassa corporal.

RESPIRA

SOL

70%
20%
90%
0%

Ioga

El Ioga és una disciplina amb molta història, procedent de la Índia que significa unió: unió entre el cos i la ment i també unió amb l’univers. A través de la realització de diferents tècniques de respiració, control i consciència corporal i postures físiques, intentem trobar un equilibri entre el cos i la ment, arribant a un estat de consciència més elevat i de relaxació física i mental. Sessions destinades a millorar la mobilitat, la postura corporal, per desconnectar de l’activitat frenètica de la societat, per connectar amb tu mateix beneficiant-te del benestar físic i emocional.

70%
10%
80%
0%

Pilates

El Mètode Pilates és un sistema d’entrenament inventat a principis del segle XX per l’alemany Joseph Pilates (ell mateix el va anomenar “Contrologia” ja que el seu mètode utilitzava la ment per a controlar els músculs), basant-se en els seus coneixements de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga. Les classes de PIlates es centren en la respiració, en enfortir els músculs interns del tors (power house) essencials per mantenir l’equilibri del cos i la correcta alineació de la columna vertebral per evitar dolors d’esquena.

70%
50%
90%
0%

Ioga Flow

Arrelada en els principis del Ioga, els moviments i les transicions entre postures en el Ioga Flow són més fluides. Ideal per a aquelles persones que ja tenen una pràctica mitja-avançada de ioga i busquen poder-se moure amb més agilitat, fer postures més avançades i buscar un moviment continu que també ajuda a pujar les pulsacions i activar tot el cos, buscant una connexió total entre respiració i moviment. La millor manera d’expressar la ment a través del cos i impregnar-se d’energia nova.

70%
20%
80%
0%

Body Balance

Body Balance és un programa de Les Mills d’intensitat mitjana-baixa i equilibri cos-ment, que combina moviments de ioga, estiraments, pilates i taichi. Aquesta coreografia d’exercicis canvia cada 3 mesos i és una activitat molt recomanable per ajudar a corregir males postures, treballar la mobilitat i prevenir lesions, a partir de la respiració i la concentració.

60%
30%
50%
0%

Gimnàstica Dolça

Aquesta activitat està dirigida a totes aquelles persones que volen millorar les capacitats físiques bàsiques com la força, la resistència o la flexibilitat, d’una forma cuidada i amable amb el cos. La Gimnàstica Dolça és una activitat especialmente indicada per a la gent gran.

LLUNA

10%
10%
90%
0%

Estiraments

La flexibilitat es una paraula utilitzada en fisiología per definir la propietat que tenen els músculs per moure’s en certs rangs, involucrant de forma directa a les articulacions més properes a la musculatura estirada. En aquestes classes de caire relaxat es realitzaran estiraments tant estàtics com dinàmics, millorant la mobilitat, la consciència respiratòria i la postura.

50%
10%
70%
0%

Control Postural

A les classes de Control Postural treballaràs de forma conscient la reeducació i equilibri postural, el control del moviment i la dissociació segmentaria i articular, per tal d’incrementar la pròpia consciència i el control del cos en diferents situacions de la vida quotidiana. Aquesta activitat consta d’una combinació d’exercicis d’activació de cadenes musculars i estiraments actius que s’aconsegueix a través de moviments lents i suaus, prevenint dolors musculars i articulars a partir de la millora de la postura.

80%
0%
60%
0%

Hipopressius

Els Hipopressius són exercicis respiratoris i posturals que realitzats de forma sistemàtica disminueixen la pressió intraabdominal, sent un complement idoni per treballar l’anomenada “faixa abdominal” sense riscos. Alguns dels beneficis dels hipopressius són la millora de la capacitat respiratòria, la força de la musculatura abdominal i del sòl pèlvic i la reducció del perímetre de cintura. També poden ajudar a millorar algunes patologies d’esquena i disfuncions del sòl pelvià com la incontinència urinària, disfuncions sexuals, prolapses, etc.