Les ACTIVITATS DIRIGIDES són sessions d’activitat física guiades per un/a tècnic/a i acompanyades de música en la majoria de casos, que es poden classificar segons les capacitats físiques bàsiques (força, càrdio, flexibilitat, metabòlic) o el tipus i característiques d’entrenament (mou-te, respira, aigua, raqueta). Cada activitat és defineix a partir d’un % de treball de les capacitats físiques bàsiques.

Cardio
Posa en moviment tot el cos durant un cert període de temps per perdre calories.

Força
Aixecar, empènyer o estirar pesos de tot tipus et farà millorar la capacitat de generar tensió als músculs.​

Flexibilitat
Flexibilitzar tots els músculs i articulacions és essencial per millorar la postura i no patir dolors.

Metabòlic
El treball per intervals d’alta intensitat multiplica els efectes de la eliminació de la grassa corporal.

MOU-TE

CARDIO

20%
100%
10%
60%

Spinning

El ciclisme indoor conegut amb el nom d’Spinning, ofereix una experiència grupal sobre una bicicleta estàtica, al ritme de la música i amb suport visual de la gràfica, guiat en tot moment per un instructor. Les bicicletes disposen d’un dispositiu amb el qual l’usuari pot regular la resistència i per això tots els alumnes poden anar al mateix ritme de cadència, independentment de la resistència que cada un necessiti.
Les classes d’spinning ofereixen una gran varietat de recorreguts, moviments, estils, formació i motivació. L’objectiu de l’activitat és beneficiar-se a temps real d’un progres físic, acompanyat d’una millora en el rendiment.

40%
90%
30%
50%

Body Combat

El Body Combat és un programa d’entrenament cardiovascular coreografiat, creat i distribuït internacionalment per Les Mills desde 1999.
Les sessions consisteixen en realitzar un conjunt de moviments corporals basats en les diferents arts marcials com el Karate, la Boxa, el Tae Kwon Do, el Tai Chi o el Muay Thai, seguint el ritme d’una base musical. Alguns d’aquests moviments explosius (es desenvolupen amb càrregues baixes i a alta velocitat) poden ser cops de puny, puntades de peu i kates, augmentant el consum calòric durant l’activitat i aconseguint una major capacitat cardiovascular.

60%
80%
20%
50%

Tonocardio

Les sessions de Tonocardio són un entrenament mixt entre la musculació (tono) i la resistència (cardio), realitzant tot tipus d’exercicis per desenvolupar totes les habilitats motrius bàsiques, al ritme de la música i gaudint fent esport.

L’objectiu fisiològic del Tonocardio es consumir un elevat nombre de calories donada la combinació de l’entrenament de força amb la resistència aeròbica. Les sessions podran ser coreografiades, entrenaments per circuit, estacions… i utilitzant tot tipus de material des de peses, fitballs o gomes de resistència elàstica. No te les perdis i vine a passar-ho d’allò més bé!

FORÇA

100%
40%
30%
40%

Body Pump

L’activitat Body Pump és un programa d’entrenament de força coreografiat, creat i distribuït internacionalment per Les Mills desde 1991. Els exercicis es basen en l´aixecament de peses, utilitzant discos de pes variable, una barra i un banc aeròbic, on els participants ajusten el pes d’acord amb l’exercici que realitzen i els seus objectius personals.
Les nostres classes de Body Pump contenen vuit cançons o tracks, cadascuna de les quals se centra en un grup muscular diferent, a més d’un track per a l’escalfament a l’inici de la classe i un altre al final per la relaxació i estiraments.
L’objectiu de la classe és l’enfortiment i definició muscular a través de múltiples repeticions dels principals grups musculars de tot el cos.

90%
50%
30%
40%

TRX

Aquesta és una activitat en que utilitzem unes cintes per agafar-nos amb les mans (grips) o ficar-hi els peus (estreps) i així realitzar diferents tipus d’exercicis en suspensió, sent el propi pes del cos i la seva inclinació respecte el terra els elements que determinen la intensitat. Tot i que millorar la força muscular és la condició física principal de treball, és una de les activitats més completes per millorar també la coordinació, l’equilibri i l’estabilitat articular de tot el cos.
Tenim 2 tipus de classes: una d’iniciació on podràs centrar-te en l’aprenentatge de la tècnica dels exercicis i la força, i l’altre de nivell més avançat, on a més de la força podràs entrenar amb major intensitat metabólica i complexitat tècnica mitjançant circuits i metodologies hiit.

100%
20%
30%
20%

Upper Body

Upper Body (tren superior del cos) és una activitat que, com el seu nom indica, es centra en entrenar la força dels pectorals, esquena, braços i abdomen. Tot i ser una activitat de treball principal de força (desenvolupament de la tensió muscular) també es poden realitzar sessions que combinin aquesta amb l’entrenament cardiovascular, mitjançant exercicis o circuits metabòlics. De la mateixa manera que el GAC, les sessions poden tenir un caire de coreografia, circuit, sèries o una combinació de totes.

90%
50%
20%
40%

GAC

L’activitat de GAC (Glutis, Abdomen, Cames) és centra en el treball de la força del tren inferior i l’abdomen. Barreja exercicis cardiovasculars amb exercicis de musculació d’aquesta part del cos. Es practica amb música i tot i no ser un requisit, generalment es realitza en un format de coreografia, realitzant els moviments al ritme de la música.

70%
60%
50%
80%

Circuit Training

Aquesta activitat busca ser un entrenament intens prioritzant els objectius de millora de la tècnica dels exercicis, de la força, potència muscular i coordinació, en aquest ordre. Així doncs, per aconseguir treballar en alta intensitat és prioritari una bona execució de la tècnica, augmentar la càrrega o pes de treball, per finalment moure aquesta càrrega a la màxima velocitat possible.
Els entrenaments consisteixen en realitzar 3 voltes a un circuit d’exercicis planificats, equilibrats i per un temps determinat amb els patrons de moviment bàsics i core. No és una coreografia! Cada persona és única i adaptarem el pes, el recorregut, la velocitat d’execució… a les seves característiques i necessitats.
«Més no és millor. Millor és millor»

FAMA A BALLAR!

20%
80%
70%
20%

Latin Dance

Latin Dance és una activitat de ball que combina una gran varietat de balls llatins com la salsa, bachata, mambo, samba, merengue, etc. La finalitat és poder gaudir del moviment lliure i ampli de tot el cos a través de la música i les coreografies, divertir-se, deixar anar tensions del dia a dia i també millorar la capacitat cardiorespiratòria, la coordinació i la mobilitat.

20%
80%
70%
20%

Zumba

Zumba Fitness és un programa d’activitat dirigida i dinàmica per fer cardio, tonificar i reafirmar la musculatura, una disciplina del fitness que utilitza la dansa com a fil d’unió. Les coreografies es basen en passos senzills i repetitius de diferents estils de ball i amb variacions d’intensitat. Tot plegat fa que sigui fàcil seguir-la sense necessitar una preparació física determinada prèvia.

10%
100%
40%
30%

Steps

L’Step és una activitat que sorgeix a la dècada dels 90, però que s’ha anat renovant i actualitzant per estar d’acord amb noves tècniques i mètodes. Consisteix a pujar i baixar graons (steps, que poden variar la seva altura afegint o restant dificultat) amb moviments diversos i diferents alçades, de forma coreografiada al ritme de la música, amb l’objectiu de treballar principalment les zones musculars de cames, core i glutis.
És una activitat principalment aeròbica, encara que amb ella també es treballa la força, la flexibilitat i la coordinació. Cal destacar que, adaptant els nivells de dificultat, pot ser practicada per gairebé tota la població.

%
%
%
%

Ball

En aquestes classes de ball et divertiràs practicant activitat física mentre aprens a ballar. Una activitat dirigida i dinàmica per aprendre els passos i figures propis dels diferents balls socials: llatins (chachacha, bolero, tango…), europeus (fox-trot, vals…) i americans (lindy hop, rock & roll…), en la modalitat de ball en línia i ball en parella. Podras millorar la coordinació, l’equilibri, tonificar el cos, tot gaudint de la música, del grup de companys i companyes i aprendre de manera distesa.
No cal preparació física concreta i no hi ha límit d’edat: si pots caminar, pots ballar!!!