38 ANYS D'HISTÒRIA DEL
CLUB ESPORTIU CT LA BISBAL

El Club Esportiu CT La Bisbal va néixer el 15 d’abril de l’any 1985 i és una entitat sense ànim de lucre. Des del primer dia que es manté l’esperit imparable de millora i creixement, treballant sempre en el foment de l’esport, en la millora de la salut de tots els nostres associats i tot això en un entorn privilegiat de natura.

EQUIP DIRECTIU

President: Xavier Ponsatí

Vicepresident esportiu: Emili Bosch

Secretari: Joan Sais

Vocals: Benet Llobet, Miquel Payeró, Artur Cateura, Francesc Saris, Eva Font i Joan Rabaneda.

PERSONAL DEL CENTRE

Direcció / Gerent: Xavier Torrent

Coordinador Esportiu: Ivan Lacanna

Manteniment: Jordi Font, Francesc Xavier Ponsatí Jr. i Mohamed El Chiari.

Secretaria: Maria Naranjo, Teresa Ponsatí i Montse Moliner.

Neteja: Montserrat Fernández i Concepció Ruiz.

PERSONAL ACTIVITATS ESPORTIVES

Olga Armengol

Tècnica d’Activitats Dirigides i Entrenadora Personal. Estudiant de Psicologia (VIU), excompetidora de Gimnàstica i Aeròbic de Competició (Nacionals i Europeu), amb vocació absoluta per l’esport. La meva dedicació és entrenar i la meva passió inspirar. Digam quin és el teu objectiu i t’ajudaré a assolir-lo!

Júlia Bahí

Instructora de Ioga. Formada en Ioga i Meditació per Yoga Vida Sevilla i Happy Yoga Girona. Enfoco les sessions en aprendre a escoltar el cos, coordinar els moviments amb la respiració i trobar la unió entre cos, ment i ànima; aprofundir en l'autoconeixement i treure'n el màxim profit per brillar en la nostra pròpia essència.

MAR BUFÍ

Instructura de Ioga, Tècnica d'Activitats Dirigides i Entrenadora Personal. La meva visió professional és entendre “l’ésser com un tot”: com ens nutrim? movem? sentim? Al club em trobareu impartint les disciplines de Yoga i Control postural, amb una mirada conscient i present al moviment. “No deixem de moure'ns perquè ens fem vells, ens fem vells perquè deixem de moure'ns”

ANNA BURGAS

Tècnica de natació.

Mariona Costa

Instructora de Natació, Tècnica d’Activitats Dirigides. Des de ben petita que practico la natació i el ciclisme, no he parat mai i aquestes determinen el meu estil de vida. Als alumnes de les meves classes els transmeto tots els coneixements que he après en les diferents modalitats així com la passió que sento per aquestes disciplines.

Judith García

Instructora d’Spinning. Titulada d'Spinning ® oficial Mad Dogs Athletics nivell II (categoria plata). Apassionada de l'esport i enamorada de les activitats grupals. M'encanta el tracte personal i proper amb els alumnes, ajudar-los a beneficiar-se d'un millor rendiment físic, psíquic i emocional a través de l'experiència del ciclisme indoor.

Víctor Girbal

Instructor d’Spinning. Format tècnica i emocionalment amb el ciclista d'elit Melcior Mauri i l’experta en gestió emocional Mònica Estrella. El meu objectiu durant les sessions de Ciclo Indoor és descobrir i transmetre a tots els usuaris els estímuls necessaris (emocions, sensacions, il·lusions…) per activar i sincronitzar cos i ment.

ANNA GIRONA

Instructora de Ioga.
Gironina apassionada de la naturalesa i de l’esport. Practicant de Ioga des de l’any 2015 i formada en més de 400h, especialitzada en Hatha Raja Ioga enfocat en lessions, i Dharma Ioga, un estil que permet practicar de manera més fresca i lliure des del cor. A les meves classes, adaptades a tots els nivells, podràs alliberar la ment i disciplinar el cos, sempre des de l’amor.

Jennifer Herenas

Tècnica de Dansa i Activitats Dirigides. Apassionada ballarina de Flamenc, Fandangos, Sevillanas, Ballet clàssic, Jazz, Danza Urbana i de l’esport. Alguns dels objectius que no falten mai a les meves classes són despertar la destresa corporal, alliberar tensions i augmentar l'autoestima i la confiança en un mateix.

IVAN LACANNA

Coordinador Esportiu, Tècnic d’Activitats i Entrenador Personal Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC Bcn, Màster en Educació.
Sóc esportista, entrenador, educador esportiu i coach, convençut i entusiasmat en no deixar mai d’aprendre i créixer en l’àmbit del rendiment esportiu i la salut.

Josep Mª Lluch “Topi”

Entrenador de Tennis i Pàdel. Entrenador format per la Federació Catalana de Tennis i la Federació Espanyola de Pàdel. Campió Provincial en diverses categories i Subcampió d’Espanya de Tennis. Amb més de 30 anys d’experiència com entrenador i formador en aquestes disciplines esportives. M’encanta realitzar classes dinàmiques i participatives on s'aprèn jugant. T’espero a pistes!

Manoli Melero

Instructora d’Activitats Dirigides, Tècnica de Fitness. Formada i actualitzada en acadèmies d’Orthos, Eshi i Les Mills en múltiples activitats, amb més de trenta anys d'experiència en el Fitness. Aquesta professió és la meva passió, una forma de viure! El meu objectiu és transmetre aquesta passió a totes les persones per ajudar-les a millorar tant físic com mentalment, gaudir d’una millor qualitat de vida i divertir-se fent esport!

Eric Ostwald

Tècnic de Dansa i Zumba. Director de l'escola de dansa Ostwald Estudios a Palafrugell, ballarí expert de Flamenc, Sevillanas, Jazz i Dansa Urbana. Membre ZIN (Zumba Network Instructor) de la comunitat Zumba Fitness. A les meves classes genero una atomòsfera d’unió, felicitat i esforç que es tradueix en benefici mental i físic per tots els alumnes.

Juli Parella

Tècnic de Natació i de Tri Escola. Tècnic de Grau Superior d’Animació i Activitats Físiques i Esportives a INS Joaquim Blume Bcn; Socorrista Aquàtic. M’enfoco en transmetre als meus alumnes esperit d’equip, humilitat, disciplina i lideratge.

PAULA Parella

Tècnica de Natació.
Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva; Doble Grau Mitja en Salvament i Socorrisme i Esquí Alpí. Soc una esportista polivalent i molt competitiva, feliç d’aprendre, compartir i ensenyar tot el que puc de natació en piscina i aigües obertes, surf, atletisme i esquí alpí.

Maria Radrizzani

Instructora de Natació i Ioga. Llicenciada en Ciències de l´Activitat Física i l´Esport a INEF Buenos Aires (ARG). Practico i visc l'esport apassionadament, gaudeixo i trio el ioga com a filosofia de vida. Pacient, alegre, creativa, divertida, somiadora... Agraïda de poder compartir les meves classes aprenent i creixent junts. La meva missió: marcar la diferencia en la salut i el benestar de les persones arribant al seu cor.

Elisabet Riu

Professora de Ball, Monitora d'Activitats Aquàtiques i Hipopressius. Soc Tècnica de Ball Esportiu, en modalitats de ball en parella i ball en línia, i cantant-ballarina professional. M’apassiona el ball i l'esport! Estic sempre disposada a aprendre de tot i de tothom amb l’objectiu de millorar cada dia. A les meves classes vull que els alumnes aprenguin divertint-se. Ballem?

Julieta Rosell

Instructora de Natació, Aquafitness, Pilates i Hipopressius. Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l'Esport a l’INEF Buenos Aires (ARG). Sento l'esport com una manera de viure la vida. M'encanta crear nous reptes perquè cada sessió sigui productiva, diferent i divertida així com transmetre el plaer físic i mental que genera el moviment del cos.

Berta Serra

Tècnica de Natació. Graduada com a Mestra d’Educació Primària, estudiant de Grau de Pedagogia. Sóc una apassionada del procés d’ensenyament-aprenentatge, al llarg del cicle vital i en totes les seves fases. El meu objectiu com a acompanyant és actuar de guia per tal de fomentar el creixement personal, físic i emocional, mitjançant la psicomotricitat i l’exercici físic.

Sara Velasco

Tècnica d’Activitats.
Formada en activitats dirigides per l’Escola CEAC. Entrenadora Nacional de Gimnàstica Rítmica. Practicant de gimnàstica artística i rítmica des dels 8 anys, entre alguns dels meus èxits esportius sóc campiona d’Espanya i 4a del món en Gimnàstica Aeròbica mixta per parelles.

HUSSEIN CHAIRI

Tècnic de Fitness. Sóc un apassionat de l'esport, sobretot de la modalitat fitness i la musculació. Dedico molt de temps i esforç a millorar les meves habilitats i coneixements per poder transmetre-ho i ajudar a les persones.

Jordi Vilosa

Monitor de Tri Escola. Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a EUSES, i estudiant de Fisioteràpia a EUSES. M’apassionen els esports de resistència i a la TriEscola treballo amb l’objectiu de transmetre els valors que ofereix aquest esport, l'activitat física en general i els jocs motrius, així com la importància de la seva pràctica en el dia a dia.

Jaume Sayols

Tècnic d’Activitats Dirigides. Actualment m’encarrego d’impartir el Body Balance. Faig que els participants gaudeixin, flueixin i treguin el màxim profit de la flexibilitat, la mobilitat i la relaxació que transmeten el ioga, el tai chi i el pilates, acompanyat d’una bona música.

ALBA BRACONS

Tècnica d’Activitats Dirigides.
Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física, especialitzada en salut, gestió i rendiment. L'objectiu de cada sessió està enfocat a millorar la salut i el benestar físic i mental, individualitzant, transmetent la passió i els coneixements com una experiència

motivacional i un estil de vida.

Oscar Martínez

Entrenador Personal, Instructor d’Activitats. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster d’Alt Rendiment. Sóc triatleta d'elit. Disfruto i aprenc cada dia entrenant esportistes de perfils diferents, aportant la meva experiència i coneixements amb l’objectiu d’aconseguir resultats tant de rendiment esportiu com benestar físic i emocional.

jaume garcia

Monitor de Tri Escola.
Tècnic de Grau Superior d'Educació i Animació Socioesportiva. Un objectiu sempre present a les meves sessions és que els nens i nenes aprenguin i gaudeixin de l'activitat física, implementant valors de companyerisme i treball en equip.

Nidal Abbassi

Monitor de Triescola, Tècnic d’Activitats i Natació. Tècnic Superior en Activitats Fisicoesportives al Medi Natural. La meva gran motivació és aprendre contínuament coses noves del sector esportiu, així com poder aportar tots aquests coneixements adquirits en benefici dels usuaris amb els que treballo.

Montserrat Mofalda

Tècnica d’Activitats, Entrenadora Personal. La pasión por el baile me llevo a descubrir el mundo del fitness. Toda una vida dedicada al baile y al deporte. Gran apasionada de mi trabajo creo contenido de valor para que la gente que acude a mi disfrute y consiga sus objetivos. Enfocada en el bienestar y la salud.

Marc Llonch

Tècnic de Natació, Tècnic d’Activitats, Entrenador Personal. Tècnic de Grau Superior d'Animació i Activitats Físiques i Esportives i en el medi natural a INS d’Aran (Vall d'Aran). Jove empedernit per l'esport, normalment em podràs trobar a la piscina impartint classes de natació.

PERSONAL ACTIVITATS ESPORTIVES

Olga Armengol

Tècnica d’Activitats Dirigides i Entrenadora Personal. Estudiant de Psicologia (VIU), excompetidora de Gimnàstica i Aeròbic de Competició (Nacionals i Europeu), amb vocació absoluta per l’esport. La meva dedicació és entrenar i la meva passió inspirar. Digam quin és el teu objectiu i t’ajudaré a assolir-lo!

Júlia Bahí

Instructora de Ioga. Formada en Ioga i Meditació per Yoga Vida Sevilla i Happy Yoga Girona. Enfoco les sessions en aprendre a escoltar el cos, coordinar els moviments amb la respiració i trobar la unió entre cos, ment i ànima; aprofundir en l'autoconeixement i treure'n el màxim profit per brillar en la nostra pròpia essència.

mar bufí

Instructura de Ioga, Tècnica d'Activitats Dirigides i Entrenadora Personal. La meva visió professional és entendre “l’ésser com un tot”: com ens nutrim? movem? sentim? Al club em trobareu impartint les disciplines de Yoga i Control postural, amb una mirada conscient i present al moviment. “No deixem de moure'ns perquè ens fem vells, ens fem vells perquè deixem de moure'ns”

anna burgas

Tècnica de Natació.

Mariona Costa

Instructora de Natació, Tècnica d’Activitats Dirigides. Des de ben petita que practico la natació i el ciclisme, no he parat mai i aquestes determinen el meu estil de vida. Als alumnes de les meves classes els transmeto tots els coneixements que he après en les diferents modalitats així com la passió que sento per aquestes disciplines. Em podreu trobar sobretot a la piscina i a la sala d’Spinning!

Judith García

Instructora d’Spinning. Titulada d'Spinning ® oficial Mad Dogs Athletics nivell II (categoria plata). Apassionada de l'esport i enamorada de les activitats grupals. M'encanta el tracte personal i proper amb els alumnes, ajudar-los a beneficiar-se d'un millor rendiment físic, psíquic i emocional a través de l'experiència del ciclisme indoor.

Víctor Girbal

Instructor d’Spinning. Format tècnica i emocionalment amb el ciclista d'elit Melcior Mauri i l’experta en gestió emocional Mònica Estrella. El meu objectiu durant les sessions de Ciclo Indoor és descobrir i transmetre a tots els usuaris els estímuls necessaris (emocions, sensacions, il·lusions…) per activar i sincronitzar cos i ment.

anna girona
Instructora de Ioga.

Jennifer Herenas

Tècnica de Dansa i Activitats Dirigides. Apassionada ballarina de Flamenc, Fandangos, Sevillanas, Ballet clàssic, Jazz, Danza Urbana i de l’esport. Alguns dels objectius que no falten mai a les meves classes són despertar la destresa corporal, alliberar tensions i augmentar l'autoestima i la confiança en un mateix.

IVAN LACANNA

Coordinador Esportiu, Tècnic d’Activitats i Entrenador Personal Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC Bcn, Màster en Educació. Sóc esportista, entrenador, educador esportiu i coach, convençut i entusiasmat en no deixar mai d’aprendre i créixer en l’àmbit del rendiment esportiu i la salut.

Josep Mª Lluch “Topi”

Entrenador de Tennis i Pàdel. Entrenador format per la Federació Catalana de Tennis i la Federació Espanyola de Pàdel. Campió Provincial en diverses categories i Subcampió d’Espanya de Tennis. Amb més de 30 anys d’experiència com entrenador i formador en aquestes disciplines esportives. M’encanta realitzar classes dinàmiques i participatives on s'aprèn jugant. T’espero a pistes!

Manoli Melero

Instructora d’Activitats Dirigides, Tècnica de Fitness. Formada i actualitzada en acadèmies d’Orthos, Eshi i Les Mills en múltiples activitats, amb més de trenta anys d'experiència en el Fitness. Aquesta professió és la meva passió, una forma de viure! El meu objectiu és transmetre aquesta passió a totes les persones per ajudar-les a millorar tant físic com mentalment, gaudir d’una millor qualitat de vida i divertir-se fent esport!

Eric Ostwald

Tècnic de Dansa i Zumba. Director de l'escola de dansa Ostwald Estudios a Palafrugell, ballarí expert de Flamenc, Sevillanas, Jazz i Dansa Urbana. Membre ZIN (Zumba Network Instructor) de la comunitat Zumba Fitness. A les meves classes genero una atomòsfera d’unió, felicitat i esforç que es tradueix en benefici mental i físic per tots els alumnes.

Juli Parella

Tècnic de Natació i de Tri Escola. Tècnic de Grau Superior d’Animació i Activitats Físiques i Esportives a INS Joaquim Blume Bcn; Socorrista Aquàtic. M’enfoco en transmetre als meus alumnes esperit d’equip, humilitat, disciplina i lideratge.

PAULA PARELLA

Tècnica de Natació.
Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva; Doble Grau Mitja en Salvament i Socorrisme i Esquí Alpí. Soc una esportista polivalent i molt competitiva, feliç d’aprendre, compartir i ensenyar tot el que puc de natació en piscina i aigües obertes, surf, atletisme i esquí alpí.

Maria Radrizzani

Instructora de Natació i Ioga. Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a INEF Buenos Aires (ARG). Practico i visc l'esport apassionadament, gaudeixo i trio el ioga com a filosofia de vida. Pacient, alegre, creativa, divertida, somiadora... Agraïda de poder compartir les meves classes aprenent i creixent junts. La meva missió: marcar la diferencia en la salut i el benestar de les persones arribant al seu cor.

Elisabet Riu

Professora de Ball, Monitora d'Activitats Aquàtiques i Hipopressius. Soc Tècnica de Ball Esportiu, en modalitats de ball en parella i ball en línia, i cantant-ballarina professional. M’apassiona el ball i l'esport! Estic sempre disposada a aprendre de tot i de tothom amb l’objectiu de millorar cada dia. A les meves classes vull que els alumnes aprenguin divertint-se. Ballem?

Julieta Rosell

Instructora de Natació, Aquafitness, Pilates i Hipopressius. Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l'Esport a l’INEF Buenos Aires (ARG). Sento l'esport com una manera de viure la vida. M'encanta crear nous reptes perquè cada sessió sigui productiva, diferent i divertida així com transmetre el plaer físic i mental que genera el moviment del cos.

Berta Serra

Tècnica de Natació. Graduada com a Mestra d’Educació Primària, estudiant de Grau de Pedagogia. Sóc una apassionada del procés d’ensenyament-aprenentatge, al llarg del cicle vital i en totes les seves fases. El meu objectiu com a acompanyant és actuar de guia per tal de fomentar el creixement personal, físic i emocional, mitjançant la psicomotricitat i l’exercici físic.

Sara Velasco

Tècnica d’Activitats. Formada en activitats dirigides per l’Escola CEAC. Entrenadora Nacional de Gimnàstica Rítmica. Practicant de gimnàstica artística i rítmica des dels 8 anys, entre alguns dels meus èxits esportius sóc campiona d’Espanya i 4a del món en Gimnàstica Aeròbica mixta per parelles.

Hussein Chairi

Tècnic de Fitness.
Sóc un apassionat de l'esport, sobretot de la modalitat fitness i la musculació. Dedico molt de temps i esforç a millorar les meves habilitats i coneixements per poder transmetre-ho i ajudar a les persones.

Jordi Vilosa

Monitor de Tri Escola. Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a EUSES, i estudiant de Fisioteràpia a EUSES. M’apassionen els esports de resistència i a la TriEscola treballo amb l’objectiu de transmetre els valors que ofereix aquest esport, l'activitat física en general i els jocs motrius, així com la importància de la seva pràctica en el dia a dia.

TRX

alba bracons

Tècnica d’Activitats Dirigides. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física, especialitzada en salut, gestió i rendiment. L'objectiu de cada sessió està enfocat a millorar la salut i el benestar físic i mental, individualitzant, transmetent la passió i els coneixements com una experiència motivacional i un estil de vida.

Montserrat Mofalda

Tècnica d’Activitats, Entrenadora Personal. La passió pel ball em va portar a descobrir el món del fitness, dedicant tota la meva vida al ball i l’esport. Són una gran apasionada de la meva professió, generant continguts de valor per a que les persones amb les que el comparteixo gaudeixin i puguin aconseguir els seus objectius. Enfocada en el benestar i la salut.

IMG-20231109-WA0027 quadrada

JAUME GARCÍA

Monitor de Tri Escola.
Tècnic de Grau Superior d’Educació i Animació Socioesportiva. Un objectiu sempre present a les meves sessions és que que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin a través de l’activitat física, implementant valors de companyerisme i treball en equip.

Oscar Martínez

Entrenador Personal, Instructor d’Activitats. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster d’Alt Rendiment. Sóc triatleta d'elit. Disfruto i aprenc cada dia entrenant esportistes de perfils diferents, aportant la meva experiència i coneixements amb l’objectiu d’aconseguir resultats tant de rendiment esportiu com benestar físic i emocional.

Jaume Sayols

Tècnic d’Activitats Dirigides. Actualment m’encarrego d’impartir el Body Balance. Faig que els participants gaudeixin, flueixin i treguin el màxim profit de la flexibilitat, la mobilitat i la relaxació que transmeten el ioga, el tai chi i el pilates, acompanyat d’una bona música.

Nidal Abbassi

Monitor de Triescola, Tècnic d’Activitats i Natació. Tècnic Superior en Activitats Fisicoesportives al Medi Natural. La meva gran motivació és aprendre contínuament coses noves del sector esportiu, així com poder aportar tots aquests coneixements adquirits en benefici dels usuaris amb els que treballo.

Marc Llonch

Tècnic de Natació, Tècnic d’Activitats, Entrenador Personal. Tècnic de Grau Superior d'Animació i Activitats Físiques i Esportives i en el medi natural a INS d’Aran (Vall d'Aran). Jove empedernit per l'esport, normalment em podràs trobar a la piscina impartint classes de natació.

GALERIA DEL CENTRE

HISTÒRIA

El Club Esportiu CT La Bisbal neix l’any 1985 amb el nom de Club de Tennis La Bisbal i com a entitat sense ànim de lucre. Va néixer per a la pràctica del tennis, ja que la majoria dels seus 100 fundadors eren aficionats a aquest esport i necessitaven un espai per a poder continuar practicant-lo, ja que l’emplaçament on jugaven, l’anomenat “Camp dels Capellans” al centre de la població es va veure afectat per un tema urbanístic.

Inicialment, el Club tenia 3 pistes de terra batuda i un edifici principal amb vestidors i una petita sala de fitness i musculació. Els socis van augmentar fins als 400.

El 1987 es va construir una piscina de 20×10 metres i passats uns anys es va cobrir i climatitzar per a poder gaudir-la més enllà de l’estiu. També es van construir més pistes de tennis i de pàdel, sent aquestes, de les primeres a la província de Girona. El nombre de socis va passar a ser de 900.

L’any 2013 es va inaugurar un annex a l’edifici principal que va permetre tenir 2 sales més: una sala de fitness i musculació i un altre per a fer activitats dirigides. També a la nova zona es van adequar 2 vestidors. Gràcies a aquestes noves instal·lacions el nombre de socis va pujar fins als 1400.
Aquest augment de socis i els nous equipaments van permetre fer front a altres inversions, com cobrir l’antiga pista de frontó per poder utilitzar-la com a sala polivalent. La ubicació apartada d’aquesta sala de l’edifici principal i del brogit, ens permet fer-hi sessions que necessiten silenci i relaxació, com el Pilates i el ioga.

El 2021 es va començar a construir la nova instal·lació aquàtica que estarà operativa el 4rt trimestre del 2023 i que consta d’una piscina de 25×14,5 metres amb 7 carrils i una piscina de 10×8 metres per fer activitats dirigides aquàtiques i escola de natació per a nens i nadons. També disposarà d’una zona de spa, amb dolls d’aigua, 2 saunes (una d’humida i una de seca) i un jacuzzi amb capacitat per a 9 persones.
Durant el 2on trimestre de l’any 2023 s’inaguraran 3 noves pistes de pàdel panoràmiques que són l’inici d’un projecte d’un total de 8. Així el Club gaudirà, en uns anys, de 12 pistes de pàdel.

Des del 2016, el Club organitza un Torneig internacional de Tennis Femení que en la seva 7ena edició, entrarà dins del circuit WTA Tour (WTA ) amb una dotació econòmica de 115.000$ en premis.