PISCINA COBERTA

PISCINA PRINCIPAL
25x14,5 MTS

PISCINA PETITA
10x8 MTS

7 CARRILS
COMPETICIÓ

ZONA WELLNESS

NOVA INSTAL·LACIÓ AQUÀTICA

- Piscina de 25x14,5 mts amb 7 carrils i costats desbordants.
- Piscina de 10x8 mts per a activitats aquàtiques, escola per a nadons, infants i altres activitats aquàtiques.
- Dos canons d'aigua (cascada i pressió).
- Sauna seca i sauna humida.
- Jacuzzi.

PISTES DE TENNIS

El Club Esportiu CT La Bisbal compta amb 5 pistes de terra batuda i 2 de green set. Comptem, a més, amb 9 equips de diferents categories i edats que disputen campionats en l'àmbit provincial i regional al llarg de l'any.

Durant l'any es duen a terme diverses activitats tant per socis com per no socis, així com torneigs especials, Opens, Rànquings Socis, torneigs de pares i fills, entre altres, per tal que els jugadors puguin gaudir d'aquest esport.

PISTES DE PÀDEL

El Club Esportiu CT La Bisbal disposa d'un total de 7 pistes de pàdel: 3 pistes de paret, 1 de vidre i 3 més de vidre panoràmiques inaugurades recentment a finals del 2023. Aquestes 3 pistes panoràmiques són l’inici d’un projecte d’un total de 8 pistes que es duran a terme en els propers anys.

SALA D’ACTIVITATS DIRIGIDES 1

SALA POLIVALENT
És la sala gran on realitzem la gran majoria d’activitats dirigides, que consta de 250 m2 i equipada amb el material necessari per a realitzar activitats com el Body Pump, Steps o TRX. Com la resta d’espais del nostre Club, consta amb llum natural i tot un perfil de portes correderes per la millor ventilació quan comencis a suar fent exercici físic!

SALA D’ACTIVITATS DIRIGIDES 2

FRONTÓ
Aquesta sala d’activitats dirigides inaugurada recentment consta d’un entorn privilegiat, silencios i rodejat de gespa, amb un aforament notable pero íntim de 22 persones. És per això que les activitats que realitzem en aquesta sala tenen un component de consciència corporal molt important, com són el Yoga, Pilates, Core, Ball…Quan el temps ho permet, també podem fer les classes a l’aire lliure damunt la gespa.

SALA DE SPINNING

La nostre sala de Spinning està equipada amb 25 bicicletes i una pantalla on es projecten els gràfics amb els perfils de les sessions, perquè els usuaris puguin veure en tot moment en quin punt de la sessió es troben i a quina intensitat haurien de pedalar.

Possiblement sigui la sala de Spinning amb millors vistes del món! Podràs pedalar al ritme de la música tot veient les pistes de tennis, el poble de la Bisbal d’Empordà i les muntanyes de les Gavarres al fons, amb la posta de sol si vens a pedalar al vespre!

SALA DE FITNESS

Per seguir practicant esport, disposem d’un espai idoni de preparació física: la sala de fitness i musculació. Aquesta sala esta equipada amb diversos tipus de màquines (cardiovasculars i d’aixecament de pes), pes lliure i material alternatiu per realitzar tot tipus d’exercicis segons quin sigui el teu objectiu. A més a més aquesta sala compta amb una terrassa amb vistes privilegiades a les noves instal·lacions aquàtiques, a les muntanyes de les Gavarres i al Massís del Montgrí.