Les ACTIVITATS DIRIGIDES són sessions d’activitat física guiades per un/a tècnic/a i acompanyades de música en la majoria de casos, que es poden classificar segons les capacitats físiques bàsiques (força, càrdio, flexibilitat, metabòlic) o el tipus i característiques d’entrenament (mou-te, respira, aigua, raqueta). Cada activitat és defineix a partir d’un % de treball de les capacitats físiques: bàsiques

Cardio
Club Esportiu amb piscina coberta, pistes de tennis i pàdel, sala de fitness, activitats dirigides, activitats infantils, etc.

Força
Aixecar, empènyer o estirar pesos de tot tipus et farà millorar la capacitat de generar tensió als músculs.​

Flexibilitat
Flexibilitzar tots els músculs i articulacions és essencial per millorar la postura i no patir dolors​

Metabòlic
El treball per intervals d’alta intensitat multiplica els efectes de la eliminació de la grassa corporal​

AIGUA

ONADES

50%
70%
20%
30%

Aqua Combat

És un entrenament aeròbic que combina moviments de les arts marcials al ritme de la música dins l’aigua. L’objectiu de l’AquaCOMBAT és millorar la coordinació, el equilibri i augmentar la força tant de braços como cames. Donant cops de punys dins l’aigua descàrregues tensions i exercites els músculs del tren superior del cos; realitzant series de patades a l’aigua s’enforteixen les cames, els glutis y l’abdomen, a més de potenciar el treball cardiovascular.

60%
70%
30%
30%

Aqua Fitness

L’AquaFitness, conegut popularment en els seus inicis com AquaGym, és una activitat que engloba totes les modalitats del Fitness Aquàtic (dance, combat, hiit…) conformant una activitat molt complerta, dinàmica i variada i apte per a tots els públics. Que la seva fama d’”activitat suau” no t’enganyi! les sessions d’AquaFitness poden ser entrenaments intensos amb els quals aconseguir grans millores de força i resistència, amb totes les avantatges de moure’s dins el medi aquàtic evitant els impactes dels moviments fora de l’aigua.

60%
60%
30%
30%

Aqua Hit

Aqua HIT és la revolució de les activitats aquàtiques! En aquestes sessions es combinen tots els beneficis de l’activitat física en el medi aquàtic (baix impacte, coordinació, estabilitat…) amb els de l’entrenament intervàlic d’alta intensitat (HIIT), aconseguint grans resultats en poc temps. A les sessions mai faltaran exercicis de força-resistència muscular tant dins com fora de l’aigua, combinat així el fitness amb la natació clàssica que segur t’ho farà passar d’allò més bé.

60%
60%
20%
30%

Hidro GAC

L’HidroGAC és una modalitat del fitness aquàtic que consisteix en la pràctica d’exercici físic centrat en el treball de força dels Glutis – Abdominals – Cames. Els objectius d’aquesta classe són la millora de la condició cardiorespiratòria, la coordinació i el treball de força i resistència muscular del tren inferior.

30%
80%
30%
40%

Travesses

En aquests entrenaments de natació nedem uns 2000m per sessió(aproximadament ja que varia segons les capacitats de cada persona) i estan destinats a persones que busquen una condició física òptima entrenant la natació. Alguns dels objectius implícits en aquesta activitat són millorar el ritme de natació, preparar-se per travesses populars o simplement estar en forma i passar una estona molt agradable amb l’equip. El que mai faltarà a Travesses és el treball de la tècnica i la resistència. Sabies que la natació és l’esport més complet?

MAR EN CALMA

30%
60%
50%
10%

Aqua Dance

L’aquaDANCE és una activitat física que consisteix en la pràctica de coreografies de diferents ritmes musicals en el medi aquàtic; és un entrenament aquàtic energètic de baix impacte i una dosi enorme de diversió! Pensat per a millorar el condicionament físic general: la circulació, els tó muscular, la resistència i millorar el teu estat d’ànim.

30%
50%
70%
10%

Aqua Dolça

Dins l’aigua el cos és més lleuger degut a la flotabilitat, fet que facilita els moviments i que aquests tinguin un menor impacte sobre els ossos. Les articulacions també es beneficien ja que la flexibilitat augmenta dins l’aigua calenta. Tots aquests aspectes redueixen el risc de patir lesions i per això és summament recomanable per a persones amb dolors d’esquena, articulars, osteoporosis…

50%
10%
70%
0%

Hidro Pilates

És un sistema de condicionament físic que es practica dins de l’aigua, amb l’objectiu d’augmentar la flexibilitat i el to muscular, aconseguint amb la seva pràctica un major benestar i un augment de concentració. Afavoreix la respiració i la relaxació. corregeix la postura i millora la coordinació i l’equilibri general. L’alt treball d’abdominals ens ajuda a enfortir aquesta zona i aprendre a tenir un major domini de totes les parts de el cos.

20%
60%
70%
0%

Natació terapèutica

L’objectiu d’aquesta activitat és adaptar els diferents estils de natació a les necessitats de moviment i patològiques de cada persona. Esta dirigit especialment a aquelles persones que presenten alteracions o malalties a la columna vertebral o que necessiten una activitat específica per recuperar la mobilitat en algun segment del cos. És un programa integral per adults que vulguin fer exercici físic moderat en el medi aquàtic, sent un requisit saber nedar a nivell bàsic per poder participar-hi.